Улюблений альбом
|
|
Spellcaster | Дата: Wednesday, 26.10.2011, 14:12 | Повідомлення # 1 |
Very amateur progrocker
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Група, по образі якою можна простежити розвиток прогресивного металу. Від космічного When Dream And Day Unite крізь глянеций АОР-ний Images через важкий і похмурий Awake.. Загалом, ви мене зрозуміли Що ж, поїхали!
|
|
| |
alex-rael | Дата: Wednesday, 26.10.2011, 17:51 | Повідомлення # 2 |
Very good I.Q. progrocker
Група: Адміністратори
Репутація: 6
| Welcome! Ох-хо-хо...стільки вже обговорено-прослухано-об"їзджено по концертах....навіть вже й не знаю що казати... Хоч деяки і вважають, що прог-метал народили Queensryche, я впевнений, що стільки для популяризації прогрессива загалом після його занепаду (після 70-х) не зробила жодна команда. Ну й народження саме прог-металу - заслуга все ж - таки Dream Theater. IMHO як і більшість неопрогових та сімфопрогових команд, найліпші свої альбоми ДТ народили в 90-х...скажемо так - класичні альбоми. Улюбений альбом? На сьогодні в мене це Six Degrees of Inner Turbulence (хоч об"єктивно вважаються Images And Words, Awake та Metropolis Part 2: Scenes From A Memory).
alex rael
|
|
| |
Olgaart | Дата: Wednesday, 26.10.2011, 18:35 | Повідомлення # 3 |
Very settled progrocker
Група: Перевірені користувачі
Репутація: 9
| Круче Метрополиса 2000 зверя нет! И все тут :-) Насчет любимый - могут быть и разные мнения, и также мое: он же и любимый. НАчальные аккорды и кадры видео где "развоплощается" обложка - как звук боевой трубы для полковой ПРОГ-лошади ! :-)
|
|
| |
iLMe57 | Дата: Wednesday, 26.10.2011, 18:59 | Повідомлення # 4 |
Very amateur progrocker
Репутація: 1
| Складна справа вибрати кращий, та ще й один. Вони залежать вiд мого настрою. Спробую так. Дуже гарнi та харизматичнi i Metropolis..., i Six Deegrees..., i Images, але для мене на сьогоднi найлiпший таки Awake. Приходив друг послухали Dramatic - ще разiв п'ять-шiсть послухаю i додам його до списку (напевно, а може й нi) DT для мене як окрема держава - загадкова та до кiнця не зрозумiла. Через мiсяць моя оцiнка може вiдрiзнятися вiд сьогодення. Пiдсумок - дуже гарна, навiть найкраща в прог-металi група
|
|
| |
a_warrior | Дата: Wednesday, 26.10.2011, 19:18 | Повідомлення # 5 |
Amateur progrocker
Репутація: 4
| До недавнего времени, считал что свои симпатии держу только на стороне "Six Degrees of Inner Turbulence", хотя интересными считаю почти что все. Но так складываются мои вкусы, что на сегодняшний день к нему очень хотят присоединиться, сначала "Images And Words", а затем и вновь вышедший "A Dramatic Turn Of Events", что бы как бешеная тройка лошадей ретивых, вихрем умчать меня захмелевшего, от всех куда то вдаль.....
Повідомлення відредагував a_warrior - Thursday, 27.10.2011, 16:39 |
|
| |
Castle | Дата: Thursday, 03.11.2011, 12:07 | Повідомлення # 6 |
Very amateur progrocker
Репутація: 2
| 1. Images And Words 2.Metropolis Part 2: Scenes From A Memory 3.Six Degrees of Inner Turbulence Ось моя трійка улюблених:)
|
|
| |
ombrax | Дата: Saturday, 05.11.2011, 19:41 | Повідомлення # 7 |
Very beginner progrocker
Група: Адміністратори
Репутація: 4
| Ольга ніби мої думки прочитала. Повністю з нею погоджуюсь. Можливо, це тому, що з усіх live "дрімтеатрів" я його найчастіше прослуховую. Зі студійних в мене верх тримає "Scenes from a Memory".
|
|
| |