Thursday , 25.04.2024, 20:00
: 3.145.12.242 | RSS

[ New Posts · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Ukrainian forum for the progressive rock » IN CONCERT » NEWS » Summer's End 2011 (Короткий звіт про головну подію року в історії Sunchild)
Summer's End 2011
ValДата: Wednesday, 26.10.2011, 00:57 | Повідомлення # 1
Very settled progrocker
Група: Перевірені користувачі
Повідомлень: 14
Репутація: 8
Статус: Offline
Почалася ця історія з великого потрясіння і шоку для нас, коли після кількох місяців репетицій і підготувань до фестивалю, всім нашим музикантам поставили відмову у візі в Англійському посольстві буквально за два тижні до фестивалю. Часу було дуже мало, щоб щось змінити і ми, м"яко кажучи, засмутились. Але наш безцінний і мудрий друг і партнер, Will, сказав: ми програли одну битву, але виграємо війну!!! і виявився правий! Все склалося навіть краще: неймовірна ситуація, яку придумав Вілл, запросивши Джона Сломана, справила враження! Публіка на Summer's End відрізняється прискіпливістю і вибагливістю в порівнянні з Європейською( з власних спостережень), але прийняли вони цей дует дуже позитивно, оскільки знають і люблять Джона і як виявилось, творчість Антона теж. Незважаючи на те, що в них була всього одна репетиція зранку в день концерту, виступили фантастично! Що сказати: шоу мени!!! Вражені ми були позитивними відгуками, продаючи диски після концерту. Як виявилось багато людей не тільки знають але й мають вже всі альбоми Антона! І приємно було чути, що всі мріють і чекають побачити Sunchild в повному складі в наступному році! Невеличкий фото і відео звіт на сайтах
http://www.youtube.com/watch?v=u8odCmSRUbQ
https://www.facebook.com/media....&type=3




Повідомлення відредагував Val - Wednesday, 26.10.2011, 01:19
 
ombraxДата: Thursday, 27.10.2011, 13:48 | Повідомлення # 2
Very beginner progrocker
Група: Адміністратори
Повідомлень: 70
Репутація: 4
Статус: Offline
Молодці! Що й казати! Точно кажуть, правда завжди перемагає. А коли нас б'ють - ми міцнішаємо. Радий за вас усіх, Валя. Антонові передавай найкращі побажання! Гадаю, що зліт наверх лише розпочинається.
 
ombraxДата: Thursday, 27.10.2011, 13:51 | Повідомлення # 3
Very beginner progrocker
Група: Адміністратори
Повідомлень: 70
Репутація: 4
Статус: Offline
А стосовно віз - так кажуть, що британський бюрократизм найбюрократичніший в світі! На це не варто зважати, хоча розумію, що від цього багато чого залежить, але ви вже і самі переконалися, що життя вирує навколо і без цього! smile Гадаю, що це був подібний перший і останній прикрий випадок у вашому творчому житті. Take it easy!
 
ValДата: Tuesday, 01.11.2011, 13:39 | Повідомлення # 4
Very settled progrocker
Група: Перевірені користувачі
Повідомлень: 14
Репутація: 8
Статус: Offline
Дякую, Діма!!! Вірно, це був колосальний досвід на майбутнє і це тільки початок!
Але окрім прикрих моментів, нам вдалося провести чудово час і зустріти багато цікавих особистостей, бо наступні два дні фестивалю була музика, пиво і спілкування!!!! В перший же день дуже вразила мене французька команда Lazuli! І зовсім не тому, що я останнім часом фанатію від Франції і всього французького(Саша, знає) :). Справді виступили вони пристойно і їм вдалося утримати увагу навіть англійців, які на відміну від мене не дуже фанатіють від всього французького))) Було справжнє шоу, завдяки тому, що музиканти в групі майже всі мультиінструменталісти!

Наступного дня, в суботу, перша команда була на сцені о 12.00! І не зважаючи на безсонну ніч, я була там!
Я дуже чекала виступу німецької команди Invertigo, оскільки відверто сподобався мені їх альбом. Але, на жаль, в живу вони звучали не так круто, як того хотілося, місцями навіть нудно, не відчувалося енергетики від них.
І навпаки було з голандцями. Я в першому ряду слухала і пройнялася творчістю Casual Silence!!! Їхній нео-прог був в моєму стилі: мені сподобалось, я навіть хотіла диск купити! Але як виявилось, дисків не було, вони просто забули їх привезти, а на додачу до всього під час виступу заявили, що це їх останній концерт, бо група після цього розпадається...
Після них відразу вийшла знову ж голандська команда, яку важко навіть назвати командою. Бо басист був з попередньої групи, який зі сцени і не виходив, непримітний барабанщик і власне лідер групи:гітара, вокал. Дуже енергійний молодий юнак, в музиці якого відображалася його не визначеність та імпульсивність, і міняв гітари на кожну пісню. Їх подавав йому батько з-за куліс, спостерігаючи з неприхованою гордістю за сином, який кривлявся і скакав по сцені так, що я не могла стримувати посмішку. ))) музика не сильно мене зачепила але було весело!!!
Потім перерва, бо на сцену готувалися вийти монстри прогу The Tangent!!!
Звісно, все пройшло на рівні! З новим гітаристом і басистом, Andi Tillison був по своєму не перевершеним! Я слухала з захопленням всю програму, бо на студійні альбоми мені не завжди хватає витримки. smile Приємно було познайомитись з Andi & Sally! Милі і приємні люди, які вже знають, що існує така Україна, в якій люблять прог і в якій живе "Ольга Одесса"! І тепер знають, що в Україні навіть пишуть і грають прог! Після концерту ми обмінялись дисками і Антон купив у них вініл!
Далі після ще однієї перерви на арену вийшли Ареновці! Сказати нічого, було стандартно круто!!! ))))
Завдяки океану позитивних ємоцій, втома від безсонних ночей і постійних пригод не відчувалася, хоча автографів і фото з мега зірками я не дочекалась, бо попереду був третій день фестивалю...





Повідомлення відредагував Val - Tuesday, 01.11.2011, 19:20
 
alex-raelДата: Tuesday, 01.11.2011, 19:17 | Повідомлення # 5
Very good I.Q. progrocker
Група: Адміністратори
Повідомлень: 325
Репутація: 6
Статус: Offline
Валя, ФАНТАСТИКА - нібито я з вами там стояв поруч і чекав, коли ми підемо на пиво, обмивати концерт... wink

alex rael
 
OlgaartДата: Tuesday, 01.11.2011, 22:13 | Повідомлення # 6
Very settled progrocker
Група: Перевірені користувачі
Повідомлень: 20
Репутація: 9
Статус: Offline
Ой, просто смело восторгом - рассказ получился с передачей эмоций на расстоянии, спасибо, Валя - и ах, удач на будущее! И - НАШИ В ГОРОДЕ - вот что я скажу :-) Лазулики заманчивы, видео облизано до неприличия, энергетика у них и уровень - огого ! Здорово что вы их увидели! Инвертиго-стоп-вертиго также нравится альбом - но жаль что не подтвердили уровень... Нынче немало "студийных" команд... Ну и... собственно, это я и есть Olga Odessa на FaceBook , ведущая арт-прог странички Ed Unitsky fanpage, газеты вокруг да около творчества белорусского художника и его команд, хехе - музыкантов. которых он оформлял, оформляет и будет оформлять. К таковым относится The Tangent , класивейший винил, а? :-) Как в детстве... когда берешь в руки диск YES с обложкой от Roger Dean-а - и МАЕШ ВЕЩЬ ! Ну, скрестили пальцы на удачу на следующий год, однако и теперь скажу, что это ПРОРЫВ: попасть туда, где играет ЭЛИТА, и где "жгли" в прошлом году воссоединившиеся ELP :-)
 
a_warriorДата: Tuesday, 01.11.2011, 22:28 | Повідомлення # 7
Amateur progrocker
Група: Перевірені користувачі
Повідомлень: 26
Репутація: 4
Статус: Offline
ЗдОрово!!! Впрямь как горячие новости с передовой линии прогрессивного фронта... Целую ручку мадам!
 
ombraxДата: Wednesday, 02.11.2011, 13:39 | Повідомлення # 8
Very beginner progrocker
Група: Адміністратори
Повідомлень: 70
Репутація: 4
Статус: Offline
Валя, я так гадаю, ще парочку таких поїздок, вражень - і буде матеріал для чудової цікавої книжки з ілюстраціями. До речі, про британський візовій red tape теж там буде варто розповісти... Удачі!
 
iLMe57Дата: Thursday, 03.11.2011, 09:18 | Повідомлення # 9
Very amateur progrocker
Група: Перевірені користувачі
Повідомлень: 7
Репутація: 1
Статус: Offline
Валя! Дякую за змiстовну та емоцiйну розповiдь. Майже сам там побував.
Ми з моїми друзями чекаємо на новий виступ Sunchild в Харковi.
Всього найкращого i ми вiримо в ваш успiх!!!
 
Ukrainian forum for the progressive rock » IN CONCERT » NEWS » Summer's End 2011 (Короткий звіт про головну подію року в історії Sunchild)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: